Našoj je momčadi domaćin lider na ljestvici i aktualni prvak, a na put u Zagreb kreće 20 igrača.

Zatvorenu trening utakmicu, bez nazočnosti gledatelja i predstavnika medija, ovoga će petka Bijelo-plavi odigrati s Dinamom u Zagrebu. Susret na Maksimiru počinje u 19 sati, a trener našeg prvoligaša Ivica Kulešević odlučio je da će na put krenuti 20 igrača. To su: IvušićMalenicaŠkorićLončarMajstorovićGutieriĆosićSilvaGrgić, TalysBočkajŽaperJugovićKleinheislerNdockytŠpoljarićMarićManceGrezda i Mbakogu. Ostatak momčadi će ostati u Gradskom vrtu i odraditi trening, pojedinci u poštednom režimu zbog lakših ozljeda.

Nije isto igrati međusobno i s Dinamom

Dakako da će provjera protiv lidera na prvenstvenoj ljestvici i prvaka Hrvatske biti Osječanima itekako dobra uoči prvog službenog dvoboja koji ih očekuje 31. svibnja na Rujevici, u polufinalu Kupa.

Drago mi je što smo dogovorili najjačeg protivnika za ovu priliku. Idemo vidjeti kako će to izgledati nakon svega što je iza nas u posljednje vrijeme, odnosno testirati formu desetak dana prije iznimno važnog susreta s Rijekom. Nužna nam je barem jedna utakmica ovakvog tipa jer nije isto trenirati i igrati međusobno ili s druge strane imati suparnika kao što je Dinamo. Jedva smo svi dočekali mogućnost da zaigramo i sada treba spoznati gdje smo trenutno, poručio je u najavi šef stručnog stožera NK Osijek.