Trener Osijeka je istaknuo kako je provjera s prvakom svakako poslužila svrsi jer se igralo kvalitetno i u dobrom ritmu.

Kontrolni ogled Dinama i Osijeka u praznom Maksimiru ispunio je očekivanja, posebice u kontekstu činjenice da je to bila prva prava utakmica i jednima i drugima nakon duže stanke. Domaćin je pobijedio 2:1, no unatoč porazu možemo zaključiti kako su Osječani odigrali dobro i prema prikazanom su zaslužili bolji rezultat od poraza. Činjenica je da su gosti stvorili sasvim dovoljno šansi u oba poluvremena, ali ih je onemogućio odlični vratar domaćih Livaković.

Neke stvari još treba korigirati

Trener našeg prvoligaša Ivica Kulešević je nakon susreta istaknuo kako je bilo dosta dobrih stvari u igri njegove momčadi, ali i naglasio kako ni u jednom porazu ne može biti zadovoljan.

Prije svega, jako dobra provjera, baš onakva, kakva nam je trebala u tjednu prije polufinala Kupa. Slažem se s ocjenom da je utakmica bila vrlo zanimljiva, rekao bih i dosta kvalitetna nakon što ni jedni ni drugi nismo znali što možemo očekivati u ovim okolnostima koje su nas pratile u proteklom razdoblju. Bilo je dosta ritma i trke, stvorili smo i dosta prilika, pa smo mogli zabiti i više od jednog pogotka. Ne mogu ne primjetiti da nam je suparnik, kao i često do sada, praktički iz prvog ozbiljnijeg udarca postigao pogodak dok smo mi imali i bolje situacije, ali ih nismo iskoristili, doduše zahvaljujući i sjajnom Livakoviću. Što se tiče pojedinaca, pohvalio bih Silvu, u nastavku smo vidjeli dobrog Jugovića, dok je Špoljarić zabio i to je za napadača najvažnije. Imamo još neke stvari koje trebamo korigirati u igri, vjerujem da će do Rijeke sve biti kako želimo i planiramo. Moram na kraju reći da je baš čudno igrati u ovakvoj tišini, na potpuno praznom stadionu, ali se i na to moramo početi privikavati…