Najava utakmica selekcija Škole nogometa za ovaj tjedan.

U tjednu koji je pred nama izdvojit ćemo dvije utakmice i Turnir prijateljstva na kojem nastupaju naši Kadeti II, a održava se u Bjeljini.

S obzirom da ćemo najviše utakmica ovog vikenda odigrati s Marsonijom, najavit ćemo utakmicu koja će se održati u subotu, a igrat će Pioniri II protiv već gore navedenog kluba iz Slavonskog broda. Utakmica je to I.kvalitetne lige u kojoj su favoriti naši Pioniri II, što zbog kvalitete, a i pozicija na prvenstvenoj ljestivi to sugerira. Osijek je domaćin momčadi Marsonije, a vrijeme odigravanja je 11 sati.

U nedjelju će Kadeti biti ponovno domaćini u sklopu I.HNL, a u goste im dolazi ekipa Hrvatskog dragovoljca. Kadeti su u prošlom kolu bili neočekivano poraženi od Varaždina i ovo je prilika da se s pobjedom vrate na pozitivan put i ostvare novu pozitivnu seriju rezultata. Bijelo-plavi i dalje drže treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, ali blizu je Zagreb i zato je važno ostvariti pobjedu protiv jedanaeste ekipe prvenstva, Hrvatskog dragovoljca. Utakmica se igra od 16 sati.

Od jučer naša ekipa Kadeta II, u nešto drugačijem sastavu, sudjeluje na Turniru prijateljstva koji se održava u Bjeljini. Na turniru sudjeluju gotovo sve važne momčadi s prostora bivše države, a naš klub se nalazi u skupini s Crvenom zvezdom, Veležom i Budućnosti.
Prva utakmice naše skupine odigrane su jučer (19.5.), a Kadeti II su odigrali neriješeno s ekipom Budućnosti. Rezultat je bio 0:0. Danas (srijeda,20.5.) će naša momčad odigrati susret protiv Crvene zvezde koja je uvjerljivo slavila protiv Veleža rezultatom 8:2. Utakmica se igra od 18 sati, a prijenos možete pratiti na SportKlub1 kanalu.
Sve ostale obavijesti o turniru i s turnira možete pratiti na njihovoj službenoj stranici - Turnir prijateljstva.

U nastavku teksta možete pogledati sve utakmice naših selekcija za ovaj tjedan. 

Tablice Škole nogometa

Petak
BSK vs Mlađi Pioniri II         19:30 sati
BSK vs Pioniri II                 20:45 sati

Subota
Mlađi pioniri vs Marsonia      9:45 sati
Pioniri II vs Marsonia           11 sati
Valpovo vs Početnici            10 sati
Valpovo vs Predpočetnici      11 sati

Nedjelja
Kadeti II vs Marsonia            9 sati
Juniori vs Marsonia             11 sati
Pioniri vs Hrv.dragovoljac    14 sati
Kadeti vs Hrv.dragovoljac    16 sati
Mursa vs Početnici II           10 sati