U tjednu koji je iza nas odigrale su se utakmice naših selekcija protiv Marsonije i zabilježen je stopostotni učinak. Mlađi Pioniri, Pioniri II, Juniori i Kadeti II slavili su protiv Marsonije.

Najuvjerljiviju pobjedu u ovim susretima s Marsonijom ostvarili su Kadeti II koji su slavili rezultatom 0:3. Na stadionu uz Savu domaća ekipa iz Slavonskog broda nije mogla parirati gostima iz Osijeka koji su rutinski odigrali utakmicu i zabilježili vrijednu pobjedu. Strijelci na utakmici za bijelo-plave bili su: Ivan Ikić (5.minuta), Hrvoje Crnčan (30.minuta) i Petar Grgić u 50.minuti.

U Osijeku su nešto tvrđu utakmicu odigrali Pioniri II protiv vršnjaka iz Slavonskog broda. Iako je utakmica bila riješena već u prvom poluvremenu, ipak bilo je zanimljivo onima koji su pratili nastavak susreta koji je uz dobru igru, nažalost, ostao bez golova. Strijelci za Pionire II NK Osijek bili su: Toni Vinogradac (17.minuta) te Ivan Lozić (37.minuta).

Svakako vrijedi napomenuti kako je iz HNS-a stigao poziv za U-14 reprezentaciju Hrvatske, Davidu Večeriću. Poziv je stigao za prijateljske utakmice reprezentacije Hrvatske protiv SAD-a te Srbije koje su se odigrale 11.5. (SAD) i 13.5. (Srbija).
Čestitamo Davidu na nastupu za reprezentaciju te mu želimo što bolje igre za Hrvatsku i jednoga dana za seniorsku ekipu NK Osijek.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama. 

Tablice Škole nogometa

Marsonia vs Juniori 0:2
(Brlić, Salapić)
Marsonia vs Kadeti II 0:3
(Ikić, Crnčan, Grgić)
Mlađi Pioniri vs Marsonia 1:0
(Miljanić)
Pioniri II vs Marsonia 2:1
(Vinogradac, Lozić)