Iako će se ožiljci s Rujevice još dugo osjećati, Bijelo-plavi se moraju potpuno fokusirati na nedjeljni ogled s Lokomotivom.

Dugo će još Bijelo-plavi imati ožiljke od sudačkog masakra u polufinalu Kupa, no ne može i neće, uslijed svega što se dogodilo na Rujevici, vrijeme stati za nogometaše Osijeka. Treba se što prije resetirati i bez obzira na težak psihološki udarac vratiti u normalu. Ionako više nema nikakve “vajde” ni bilo kakve satisfakcije za učinjenu nepravdu u Rijeci, pa isključivo treba razmišljati o onome što slijedi, krajem ovoga tjedna. Opet nam dolazi važna utakmica, ovaj puta u borbi za prvenstvene bodove koji su Osječanima itekako potrebni u borbi za što bolju poziciju na ljestvici.

Opet će trebati puno truda i energije

Kuleševićevu momčad očekuje derbi s Lokomotivom koja je trenutno bolje plasirana i ima četiri boda više u odnosu na nas. Jasno je, dakle, da će ishod nedjeljnog dvoboja itekako bitan za Osječane, no i podjednako važan za njihova domaćina. Stoga se igrači ponovno moraju sasvim fokusirati na još jednu zahtjevnu zadaću. „Lokosi“ su nastavili svoj odličan pobjednički niz i plasmanom u Kupu Hrvatske, tako da će sigurno trebati i ovaj puta uložiti puno truda i energije da bi se ostvario rezultat koji bi nas zadovoljio. Do nedjelje još ima vremena za dobru pripremu u svakom pogledu, što je sada primarna zadaća stručnog stožera.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL