Unesi podatke s godišnje ulaznice, otkrij korisnički račun i gledaj Bijelo-plave besplatno do kraja sezone!

Iako se uskoro očekuje drukčija odluka, gledatelja i navijača još uvijek nema na tribinama nogometnih stadiona u Hrvatskoj. To znači da ih neće biti ni u predstojećim susretima 27. kola HT Prve lige. Dakako da u Nogometnom klubu Osijek nastoje svojim vjernim navijačima olakšati ovakvu situaciju. Stoga su u tom cilju poduzeti i konkretni potezi kako bi se nogometnim zaljubljenicima, koji su ujedno i godišnji pretplatnici našeg prvoligaša, omogućilo nesmetano i besplatno gledanje naših utakmica. Riječ je, dakako, o TV platformama koje će pratiti prvoligaške dvoboje u HNL-u.

Kako doći do vouchera?

Stoga Osijekovi fanovi u ovim specifičnim okolnostima nastavka sezone neće ostati uskraćeni za nogometna uzbuđenja, iako pred malim ekranima dok se navijači ponovno ne budu vratili na stadione. Kako doći do MAXtv To Go vouchera? To će biti moguće unosom vaših podataka s godišnje ulaznice NK Osijek, nakon čega ćete dobiti MAXtv To Go korisnički račun. Praćenje utakmica će na ovaj način biti omogućeno do kraja aktualne sezone.

Sve u HD rezoluciji

Podrazumijeva se da trebate skinuti MAXtv To Go aplikaciju na svoje računalo, tablet, mobitel, ili smart TV da biste gledali ponuđene sadržaje. Među njima su i ogledi domaćih nogometnih klubova u državnom prvenstvu, a sve se prikazuje u HD rezoluciji. MAXtv To Go voucher vrijedi do 31. srpnja ove godine.

Vouchere možete preuzeti ovdje.