Stoper Osijeka odigrao je točno 100 utakmica u dresu Lokomotive koja je u nedjelju domaćin Bijelo-plavima.

Tri godine je Ante Majstorović proveo u redovima zagrebačke Lokomotive gdje ga je Dinamo 2016. poslao na posudbu. Potom je naš pouzdani i standardni stoper odigrao točno 100 utakmica za „Lokose“ među kojima je također imao status stalnog člana najbolje jedanaestorice.

Lokomotiva je vrlo dobra momčad, nije to upitno. Nastavili su svoju pobjedničku seriju i ulaskom u finale Kupa Hrvatske, sigurno su puni samopouzdanja, a mogu reći i da su skup kvalitetnih pojedinaca, u svim linijama. Vidjeli smo da su drugo poluvrijeme u Koprivnici odigrali jako dobro i mora ih se maksimalno respektirati. No, unatoč svemu mi moramo razmišljati o pobjedi i načinu kako do nje doći.

Približiti se „Lokosima“

Osijek u prvenstvu nije na poziciji koja bi ga zadovoljavala, stoga već od nedjelje u Kranjčevićevoj kreće velika borba za uspon na ljestvici.

Suparnik trenutno ima četiri boda više, ne sumnjam da će biti jako motiviran kako bi tu prednost još i više povećao. Nama bi s druge strane bilo jako važno doći samo na bod zaostatka i nadam se upravo takvom ishodu. O porazu ne smijemo ni razmišljati. Vjerujem da ćemo ponoviti dobru igru s Rujevice gdje smo stvarno dominirali sve dok smo imali isti broj igrača na terenu. Osobno mislim da nema razloga da nešto slično ne ponovimo i u nedjelju, bez obzira što nećemo biti kompletni. Putujemo sa željom da osvojimo sva tri boda, no da će to biti teška utakmica, nema uopće dvojbe, zaključio je Majstorović.