U teškoj utakmici Osječani su osvojili važne bodove s kojima su na najbolji način nastavili natjecanje u HNL-u.

Bijelo-plavi su osvojili sva tri boda u gostima kod Lokomotive i tako na najbolji način nastavili prvenstvenu utrku u HNL-u. Odlučio je pogodak Petra Bočkaja iz 22. minute, pa je zadovoljan mogao biti i trener Ivica Kulešević.

Vrlo važna pobjeda u teškoj utakmici u kojoj je bilo dosta dobrih stvari i onih nešto slabijih. Nije se bilo lako vratiti na psihološkom planu, posebice jer smo ovaj susret označili kako neki novi početak. Vidjelo se na trenutke da nemamo dovoljno samopouzdanja nakon što smo zaista dobro otvorili utakmicu. Vjerujem da će nam ova pobjeda dati novu energiju za nastavak prvenstva, rekao je osječki kormilar.

Nastaviti pobjeđivati u kontinuitetu

Dodao je da će Osječanima svaka sljedeća utakmica biti kvalifikacijska i da jedan trijumf u gostima ne znači puno, ako se ne pobjeđuje u kontinuitetu. Jasno je aludirao i na predstojeći dvoboj protiv Slaven Belupa, ponovno na gostovanju.

Imamo kvalitetu prema naprijed, bitno mi je da nismo primili gol večeras. Vjerujem da će nam ovo biti prekretnica, da ćemo krenuti još jače i da Osijek može do kraja sezone ostvariti svoj cilj, zaključio je Kulešević.