Kupovina ulaznica moguća je tek u srijedu pod uvjetom da se dopušteni kapacitet ne popuni.

HT Prva liga nedavno se vratila na zelene travnjake, a sada je došao red i da se gledatelji vrate na stadione. Već smo pisali o specifičnim uvjetima koji moraju biti ispunjeni kako bi utakmice s gledateljima bile održane, a više o tome i samom principu preuzimanja ulaznica za godišnje pretplatnike možete pročitati ovdje.

Prednost godišnjim i polugodišnjim pretplatnicima

Što se tiče distribucije, odnosno prodaje ulaznica, godišnji i polugodišnji pretplatnici će moći na stadionu, tijekom ponedjeljka i utorka, preuzeti svoje ulaznice. Radno vrijeme blagajne ispod istočne tribine će u ponedjeljak i utorak biti od 10 do 18 sati. Bitno je napomenuti da ulazak na tribine nije moguć s godišnjom ulaznicom, nego svaki pretplatnik mora u navedenom razdoblju doći preuzeti svoju jednokratnu ulaznicu, što je pravilo u ovim uvjetima odigravanja utakmica. Dakle, pri ulasku na stadion gledatelj će morati pokazati i godišnju i pojedinačnu ulaznicu. Bitno je dodati da jedna osoba preuzima ulaznicu samo za sebe ili ako je riječ o obiteljskoj godišnjoj ulaznici – onda može preuzeti ulaznicu i za članove obitelji, pri čemu također mora imati i njihove godišnje ulaznice.

Ukupni kapacitet ograničen na 30%

Kako je ograničen broj po sektorima na svim tribinama, neće moći svi dobiti ono mjesto na stadionu koje inače imaju kao godišnji pretplatnici. Spomenuli smo da je i ukupni kapacitet ograničen na 30 posto, što ujedno vrijedi i za svaki sektor. To znači da će se nakon njihova ispunjavanja gledatelji usmjeravati ka sljedećem, najbližem sektoru ili na drugu tribinu. Redovna prodaja ulaznica za dvoboj između Osijeka i Gorice krenut će u srijedu, na dan susreta, i to od 15 do 21 sat.  

PREUZIMANJE PRIVREMENIH ULAZNICA ZA GODIŠNJE PRETPLATNIKE

  • Ponedjeljak (15. lipnja) od 10 do 18 sati na blagajni Istok.
  • Utorak (16. lipnja) od 10 do 18 sati na blagajni Istok.

REDOVNA PRODAJA NA DAN UTAKMICE

  • Srijeda (17. lipnja) od 15 do 21 sat na blagajni Istok.
  • Srijeda (17. lipnja) od 15 do 21 sat na blagajni Sjever.

*Na dan utakmice moguće je i preuzimanje ulaznica za godišnje pretplatnike.