Voditelj Škole nogometa i Kuleševićev prethodnik na klupi Bijelo-plavih nastojat će u novoj sredini osvojiti naslov prvaka.

Dosadašnji voditelj Škole nogometa Bijelo-plavih Dino Skender postao je novi trener ljubljanske Olimpije! Službeno je to na svojoj web stranici objavio i trofejni slovenski klub koji trenutno u tamošnjem prvenstvu zauzima vodeću poziciju, no sasvim su mu blizu Maribor i Celje. Olimpija je u prošlom kolu doživjela debakl na svom terenu u ogledu s Bravom (0:5) i uprava Ljubljančana je žurno krenula u potragu za novim kormilarom. Izbor je pao na 36-godišnjeg Skendera, najmlađeg trenera koji je vodio Osječane u HNL-u.

S Osijekom nije izgubio nijedan derbi

Na klupi Osijeka Dino je bio u 22 službene utakmice u kojima je naš prvoligaš ostvario 10 pobjeda, 5 remija i 7 poraza. Ostaje upamćeno da nije izgubio niti u jednom derbiju, a promovirao je i veći broj igrača iz B momčadi u najbolji sastav. Neupitno je da se i osvojeno treće mjesto na kraju sezone 2018/19 pod njegovim vodstvom može ocijeniti zapaženim uspjehom.

Mlad sam trener i željan novih izazova. Stigao je poziv iz Olimpije koja ima svoj ugled i rejting te se bori za naslov državnog prvaka. To je sigurno motiv više za mene, a svom Osijeku uvijek želim sve najbolje, ne samo u nastavku aktualne sezone. Zahvaljujem svima u Gradskom vrtu na dosadašnjoj suradnji, u meni će NK Osijek uvijek imati istinskog navijača, poručio je Skender kojemu želimo puno sreće i uspjeha u novoj sredini.