Kapetan Osijeka poručuje kako će Osijek i u Zaprešiću morati biti na razini koju je prezentirao protiv Gorice.

Na svoj 29. rođendan Mile Škorić krenuo je sa svojim suigračima put Zaprešića gdje Osječane u subotu očekuje prvenstvena utakmica 30. kola protiv Intera. Nismo kapetana ni trebali posebice pitati koja mu je želja na pameti kada je o nogometu riječ…

Naravno da i sebi i momčadi želim pobjedu! Bio sam nesretan, pa i razočaran što nismo osvojili sva tri boda u Koprivnici jer sam u to čvrsto vjerovao, a taj optimizam imam i sada. Bili smo dobri protiv Gorice, morat ćemo na istoj razini odigrati i ovaj dvoboj s Interom i onda možemo očekivati pun pogodak, naglasio je Škorić.

Maksimalno zapeti kao i protiv Gorice

Ne voli Mile baš puno u najavama utakmica govoriti o nekakvim prognozama kao ni o protivnicima, no Zaprešićane nikako nije unaprijed otpisao kada je riječ o njihovoj borbi za opstanak.

Trenutno su u najtežoj situaciji, ali zar nisu i nedavno na Poljudu praktički do zadnjih sekundi imali bod? I to nam treba biti pravo upozorenje baš kao i činjenica da smo ih samo jednom svladali ove sezone u HNL-u. Glupo je više i spominjati da nema lakih utakmica, rezultati iz kola u kolo to najbolje potvrđuju. Moramo maksimalno zapeti da pobijedimo i samo nas takav ishod može zadovoljiti na ovom gostovanju.