Naš je trener zadovoljan osvojenim bodovima, ukazao je i na neke slabije odrađene stvari, no Osijek je zaslužio pobjedu.

Nije Ivica Kulešević na kraju zaprešićkog dvoboja bio ni u kakvom euforičnom raspoloženju jer tomu nema ni mjesta, no zadovoljstvo je ipak neupitno. Osvojeni su vrlo važni bodovi u dvoboju u kojem je osječka momčad imala uspona i padova, dobrih i onih slabijih trenutaka, ali je jedino važno da je ostvarila treću pobjedu u gostima. „Slabije smo ušli u utakmicu, nije bilo pravog protoka lopte jer se svi već pribojavamo takvih susreta i onda ne bude i one potrebne mirnoće u igri“, izjavio je kormilar Bijelo-plavih.

Kiksa nije bilo

Ovo je Osijeku bilo već četvrto gostovanje u kratkom vremenskom razdoblju i odrađeno je bez kiksa. „Sve smo mogli riješiti u onim izglednim situacijama nakon što smo poveli, gotovo je nevjerojatno što smo propustili, no imao je i domaćin neke svoje šanse. Čestitam igračima, u ovom zgusnutom rasporedu jako je važno imati kontinuitet. Puno se trošimo, nekoliko je igrača palo s trkom i ritmom, a slijedi nam serija derbija. Volio bih, naravno, da na kraju sezone budemo na poziciji koju trenutno zauzimamo poslije ovog gostovanja, no ima još dosta bodova u igri. Sa svima se idemo „pohrvati“, vidjet ćemo koliko Osijek pritom može, a osobno vjerujem da možemo daleko“, zaključio je trener Osijeka.

Cijelu izjavu trenera Kuleševića nakon utakmice pogledajte ovdje.