Osječki je Brazilac optimističan uoči serije derbija i predstojećeg gostovanja Bijelo-plavih u Maksimiru.

Talys Alves Pereira Oliveira u skupini je standardnih prvotimaca Bijelo-plavih. Potvrda tomu je i brojka od 25 nastupa u prvenstvenim utakmicama ove sezone, kao i činjenica da je u posljednjih deset službenih nastupa odradio baš sve minute na terenu. Važan je doprinos naš Brazilac imao u pobjedi nad Interom u Zaprešiću, u prošlom kolu, budući da je asistirao strijelcu Mariću za jedini pogodak.

Spojili smo dvije pobjede i odmah smo se podigli i na ljestvici. Sada nas u nizu očekuju najteži protivnici, pa će se nakon ova tri derbija sigurno više i znati s kakvim ćemo šansama ući u finiš sezone. Najbolje smo nastavili prvenstvo od svih klubova i normalno je da budemo zadovoljni, a dobru formu ćemo pokušati produžiti sve do kraja prvenstva, rekao je Talys.

Već smo pokazali da možemo protiv Dinama

Osijek u subotu gostuje kod Dinama koji je već osvojio naslov prvaka Hrvatske i u tom smislu nema nikakvih imperativa. No, naš lijevi bočni ne misli da će to Osječanima olakšati posao.

Sumnjam da će oni biti opušteniji jer ih nitko više ne može dostići. Znalo se i puno ranije da će opet biti prvaci, tako da to ništa posebno ne mijenja. Osim toga siguran sam da žele proslaviti titulu pred svojim navijačima, pa će se potruditi biti što bolji. Mi smo već pokazali da možemo biti i dobri i uspješni protiv njih, nadam se da ćemo to ponoviti u subotu. Sve su utakmice sada jako važne, a uz malo sreće vjerujem da ćemo mi biti uspješniji od konkurencije.