Trener Osijeka je odao priznanje svojoj momčadi za još jednu partiju u kojoj su Bijelo-plavi bili bolji od svoga protivnika.

Primali su nogometaši Osijeka čestitke sa svih strana nakon još jednog uspješnog odigranog derbija u kojem su bili bolji od Hajduka u Splitu. Čestitke su, dakako, stizale i na mobitel Ivice Kuleševića koji je sa svojim suradnicima zasigurno umnogome zaslužan za još jedan trijumf. Stoga mu svakako treba odati priznanje za posao koji radi na klupi Osječana. „Bilo je teško, kako smo i očekivali. Mislim da smo bolje otvorili utakmicu, a i nakon što smo poveli stvorili smo više prilika i zasluženo pobijedili. Izuzetno sam ponosan na naše igrače koliko su želje i truda pokazali na terenu, kako su trkački odradili utakmicu na ovoj sparini. Nije lako doći na Poljud bez petorice standardnih igrača i pobijediti. Međutim, puno radimo, dobro treniramo te se doslovno bacamo na glavu za svaki pedalj terena i nadam se da će nam se to ponovno vratiti već u sljedećoj utakmici“, rekao je šef stručnog stožera Bijelo-plavih.

Ovo je razina više

Kulešević je prije susreta igračima rekao da se upravo na Poljudu Osijek može podići na višu razinu i potvrditi svoje sasvim realne i utemeljene ambicije za plasman u kvalifikacije Lige prvaka. „To smo, eto, i napravili. Opet je to bila prava momčadska igra, zalaganje na najvišoj razini, dakako uz odlične pojedince. Hvala i našim navijačima. Rekao sam da sve ovo bez njih ne bi imalo smisla. Nadam se da će protiv Istre 1961 doći u velikom broju na tribine. Čestitam i njima i svi zajedno možemo do velikog uspjeha“, zaključak je osječkoga kormilara.

Kuleševićevu izjavu nakon utakmice pogledajte ovdje.