Trener Osijeka je bio tužan i nesretan nakon izgubljene utakmice u kojoj je njegova momčad stvorila puno šansi.

Teško je bilo Ivici Kuleševiću nakon utakmice, baš kao i njegovim izabranicima. Ispuštena je velika prilika, a nakon dugo, dugo vremena Osijek je poražen na svom terenu i to u odlučujućoj utakmici za drugo mjesto.

U prvom poluvremenu je to bila kao neka partija šaha. Lokomotiva je u nastavku povela, mi smo dosta brzo izjednačili i imao sam dojam da smo bili puno bliže drugom pogotku od njih. Međutim, iz nekog razloga lopta danas nije htjela još poneki puta u njihovu mrežu u brojnim prigodama koje smo imali i mogu reći da nam je sreća okrenula leđa. Tužni smo, međutim, moramo podići glave gore. Bili smo tako blizu, a ostali ipak daleko na kraju, pričao je šef stručnog stožera Bijelo-plavih.

„Zaslužili smo više“

Teško je bilo pronalaziti riječi utjehe pri ovakvom rezultatu. Na kraju je Osijek sezonu završio na četvrtom mjestu jer se porazom spustio za dvije pozicije.

Jako sam nesretan zbog ovoga, imam osjećaj da smo zaslužili više, no treba iz ovoga izvući i pouke. Osijek će rasti iz sezone u sezonu, a možda nije na meni da to ističem, ali uz ovakvo suđenje nismo ni mogli očekivati nešto više. Žao mi je što smo rastužili sjajne navijače, stizale su nam poruke podrške iz cijeloga svijeta. Što je tu je, već treba razmišljati o idućoj sezoni, a a da bismo se borili za titulu još neke stvari treba posložiti.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.