Iako je samo jednu sezonu u Gradskom vrtu, Ante je već postao dobitnik tradicionalnog priznanja Kohorte.

Kao i na kraju svake sezone, Kohorta je izabrala i nagradila najboljeg igrača Osijeka po njihovom ukusu i kriteriju. Članovi naše navijačke udruge ovaj puta su se odlučili za Antu Majstorovića kojem su uručili nagradu uoči završnog ogleda s Lokomotivom u praznom Gradskom vrtu. Time su, prije svega, navijači odali priznanje zamjeniku kapetana Bijelo-plavih na uvijek profesionalnom i uzornom pristupu kojega ima na terenu, uz neospornu kvalitetu i činjenicu da je bio među najstandardnijim prvotimcima.

I ubuduće dati maksimum za veće domete

Ante je na kraju utakmice bio tužan i razočaran krajnjim ishodom, a kada su se emocije ipak malo slegle, zahvalio je Kohorti i poručio:

Ugodno su me iznenadili, baš im hvala! Naravno da mi je drago, posebno jer u momčadi imamo dosta onih koji su mogli osvojiti ovu nagradu i imaju svoj rejting kod navijača. Ponovit ću kako mi je jako žao i krivo što nismo uspjeli biti drugi, kako zbog nas samih, tako i zbog svih ljudi koji su nam pružili veliku podršku tijekom sezone. Mogu samo obećati da ćemo već od prve sljedeće utakmice, pa u svakoj poslije nje, sigurno opet davati svoj maksimum da bismo na kraju bili sretniji i zadovoljniji nego nakon Lokomotive.