Riječ je o zajedničkom projektu našeg prvoligaša i NK FEŠK u kojem sudjeluju mlađi uzrasti.

Još su jedan zajednički projekt odradili Nogometni klub Osijek i NK FEŠK. U Feričancima je održan sada  već tradicionalni Kamp za dječake na kojem su sudjelovali predpočetnici, početnici te mlađi i stariji pioniri. Uz Zlatka Đurokovića, vodećeg operativca u FEŠK-u, u dvodnevnom radu s djecom sudjelovao je i voditelj Škole nogometa Bijelo-plavih Miroslav Žitnjak, a gost i demonstrator bio je i proslavljeni osječki nogometaš Ivica Grnja.

Razvila se lijepa suradnja

Ovaj puta, uslijed poznatih okolnosti glede pandemije koronavirusa, broj sudionika nije bio na razini dosadašnjih kampova, ali se unatoč svemu odazvalo pedesetak dječaka.

Naši su treneri s njima radili na osnovama tehnike i svemu onome što priliči njihovom uzrastu. Bilo je vrlo zanimljivo, pri čemu zahvalnost dugujemo i nogometnim entuzijastima iz Feričanaca. Na njihov poziv se uvijek rado odazovemo i razvili smo lijepu suradnju, istaknuo je Žitnjak.

Za sve je polaznike na kraju osigurana i diploma kao uspomena na zajedničko druženje koje će se sigurno nastaviti i sljedeće godine.