Napadač Osijeka zna što mu je činiti u subotu navečer i vjeruje kako će nova sezona biti otvorena pobjedom.

Izvjesno je da će osječki napad u subotnjem dvoboju s koprivničkim prvoligašem predvoditi Eros Grezda i Josip Špoljarić. Višnjevčanin u redovima Bijelo-plavih participirao je u dosta ogleda i u prošloj natjecateljskoj godini, doduše, najčešće ulascima s klupe. Sada će startati od prve minute.

Sigurno nije lako uskočiti u najbolju momčad umjesto takvog igrača kakav je Mirko Marić. Svi znamo koliko nam je on značio i donosio na terenu i osobno mu želim puno sreće i golova i u Monzi. Nastojat ću ispuniti ono što stručni stožer bude tražio od mene, a jasno je da će svatko morati dati neki svoj doprinos da bismo osvojili bodove na startu. Naravno da bi meni kao napadaču bilo itekako lijepo zatresti protivničku mrežu, to bi mi svakako puno značilo na samom početku sezone, istaknuo je Špoljarić.

Ući u utakmicu kao favoriti

Osijek je domaćin i njegovi navijači od njega očekuju da već od prvog dvoboja krene pobjednički, bez obzira na to što je momčad doživjela određene promjene.

Nisu svi igrači na raspolaganju treneru, ali tako je bilo otkako smo se u travnju vratili nogometu nakon one duže stanke. Svaki igrač će sigurno nastojati iskoristiti svoju priliku, no kolektiv je taj koji pobjeđuje ili gubi. Slaven Belupo je dobra momčad, imaju oni dosta iskusnih igrača u svojim redovima, sigurno kao i mi žele što bolje započeti novo prvenstvo, a i više im odgovara što nema publike. Unatoč tomu, mi moramo ući u ovu utakmicu kao favoriti i učiniti sve da se na kraju veselimo osvojenim bodovima.