Riječ je o novom dobavljaču sportske opreme koji će premijerno biti prezentiran u ogledu sa Slaven Belupom.

U novu sezonu ulazimo s novim dobavljačem sportske opreme. Riječ je o mađarskoj robnoj marki 2Rule koja egzistira od 2018. godine i probija se na tržište. Najpoznatiji sportski kolektiv koji je vezan uz ovog proizvođača je Veszprem, jedan od najjačih rukometnih klubova u Europi. Bijelo-plavi će se u novoj opremi premijerno prezentirati u subotnjem domaćem ogledu sa Slaven Belupom, a u bliskoj budućnosti ćemo predstaviti i preostale dvije garniture. Ono što je posebno važno istaknuti je spoznaja da će NK Osijek, prvi puta u klupskoj povijesti, imati svoj personalizirani dres, posebno izrađen za našeg prvoligaša. To do sada nije bio slučaj.

Od rujna u Bela Sportu

Što se tiče novog partnera, direktor marketinga NK Osijek Alen Nađsombat ne dvoji kako je sklopljen obostrano kvalitetan ugovor.

Smatram da smo našli odličnog partnera s kojim ćemo izgraditi uspješnu suradnju. Mislim da ćemo u idućem razdoblju biti opremljeniji nego dosad, što je također bitno. Također, vjerujem da ćemo brzo postati prepoznatljivi u novom ruhu i da će naši navijači zasigurno imati priliku, početkom rujna, pronaći nešto za sebe u fan shopu, kod našeg partnera u trgovini Bela Sport koja se nalazi u dvorani Gradski vrt.

Novi će dres imati 3D grb, „kistom“ izvučene bijelo-plave pruge te u pozadini sada već prepoznatljive trokutiće. U Fan shop će polako dolaziti i ostali artikli novog proizvođača opreme i biti dostupni navijačima i simpatizerima NK Osijek. Također, postupno će i Škola nogometa u Gradskom vrtu prijeći na 2Rule.