Mladi Brazilac ne voli baš najavljivati utakmice, ali ističe kako se jedino kroz igru potvrđuju želje i ambicije.

Sukus svih razmišljanja nogometaša Osijeka svodi se na to kako što bolje odigrati utakmicu u Maksimiru. Koncentracija je svih ovih dana bila usmjerena upravo na to, ne samo kroz treninge nego i razgovore igrača i članova stručnog stožera, pa se nadamo da ćemo protiv Dinama vidjeti kvalitetno izdanje Bijelo-plavih.

Nigdje nismo išli, a da sumnjamo kako bismo mogli biti bolji od protivnika. Znamo da su oni jaki, da su prvaci i da sigurno opet to žele biti, ali u sportu uvijek moraš vjerovati u sebe. Isto tako, moramo i na terenu pokazati da smo došli nešto napraviti, a ne samo pričati o tome. Samo se kroz igru potvrđuje ono što želimo i u što vjerujemo, ističe lijevi bočni u osječkim redovima Talys Oliveira.

Rado se prisjeća prijašnjih dvoboja s Dinamom

Upravo je naš mladi Brazilac, sada već i s malo dužim stažom u Gradskom vrtu, svoj prvi nastup protiv Modrih okončao pogotkom. Bilo je to u travnju 2019. na našem stadionu, a prisjeća se Talys i drugih utakmica koje je odigrao s večerašnjim suparnikom…

Dvaput smo ih pobijedili, dva puta je bilo neriješeno i samo jednom smo izgubili. Dakle, pokazali smo da se možemo nositi s njima. Idemo s takvim stavom i u ovaj dvoboj, posebno jer je činjenica da smo loše startali. Zašto nas ne bi krenulo baš u Zagrebu? Iako ne volim puno pričati prije utakmice, treba igrati i boriti se za pobjedu, sve drugo je sporedno, naglasio je Brazilac.