Jedini strijelac u osječkim redovima teško je mogao protumačiti način na koji su Osječani doživjeli poraz u Maksimiru.

Razumljivo je i logično da su nogometaši Osijeka bili razočarani nakon uvjerljivog poraza u Maksimiru. Odigrali su, barem u polju, između dva šesnaesterca, najbolju utakmicu ove sezone, a izgubili 4:1 zaista nizom čudnih okolnosti i pogrešaka. Kako drukčije protumačiti dva postignuta autogola i isto toliko skrivljenih kaznenih udaraca, a uz niz promašaja na suprotnoj strani terena, između ostalih i s bijele točke. Osječani sigurno igrom nisu zaslužili ovakav ishod, no morat će se dobro zamisliti zbog čega im se događaju takve stvari uslijed kojih bodovi nepovratno bivaju izgubljeni…

Rezultat nikako nije realan

Eros Grezda je postigao svoj prvi pogodak otkako se zimus vratio u naše redove, međutim, slaba je to utjeha i njemu i suigračima.

Nismo dobro ušli u utakmicu, rano smo primili pogodak, ali smo kasnije bili bolji i opasniji od domaćina. Imali smo i taj neiskorišteni „penal“, pogodili smo gredu, potom u nastavku brzo izjednačili i stvorili više odličnih prilika, ali nismo uspjeli povesti. S druge strane primili smo dva autogola, napravili dva jedanaesterca i doživjeli poraz rezultatom koji sigurno nije realan. Žao mi je jer smo se borili i uložili dosta truda, a jednostavno nam nije išlo, izjavio je Grezda.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.