Svjestan je Petar da je Osijek dosta toga već propustio u otvaranju sezone, pa ove subote isključivo očekuje pobjedu.

Momčad Osijeka u karanteni će dočekati današnju utakmicu s Rijekom. I to govori o ozbiljnosti s kojom je novi stručni stožer započeo posao u Gradskom vrtu jer se ništa ne prepušta slučaju za što bolju pripremu derbija u kojem Osječani itekako žele ostvariti pobjedu.

Slažem se s općom ocjenom da smo zaista dobro trenirali proteklih dana. Šef i njegovi suradnici su nas upoznali s osnovnim zahtjevima koje traže u igri i mislim da ćemo ih brzo usvojiti. Pobjeda bi nam puno značila i u psihološkom smislu jer smo svjesni da smo dosta toga do sada propustili. Stoga sada i ne gledamo previše na to tko nam je protivnik, nego se moramo itekako potruditi da krenemo prema gornjem dijelu ljestvice, poručio je Petar Bočkaj.

Svaki pojedinac mora dati više

Svaki je igrač na treninzima naznačio da bi se mogao i trebao podići u formi i pružiti više od onoga što smo dosad vidjeli. Bjelica ne dvoji da je preuzeo kvalitetnu momčad, sada je na dečkima red da to i potvrde na terenu.

Jasno je da možemo i moramo biti bolji u odnosu na prethodne utakmice. Rijeka je ozbiljan test naših trenutnih mogućnosti i ogled u kojem trebamo biti podjednako odlučni i koncentrirani jer smo dosad baš olako primali golove, a premalo smo ih postigli. Znamo što moramo raditi od prve minute da bismo bili bolji od vrlo dobrog protivnika kakav su Riječani. Vjerujem da ćemo biti barem za gol uspješniji i napokon slaviti, dodao je Bočkaj.