Odlične nastupe imali su pioniri i kadeti koji su svladali svoje vršnjake iz Hajduka uz ukupno osam postignutih golova.

Odlične nastupe su u okviru 5. kola HNL-a za mladež imali su naši pioniri i kadeti, kojima su u gostima bili vršnjaci splitskog Hajduka. Pritom su ostvarene dvije važne i lijepe pobjede, stoga čestitke idu svima koji su za njih zaslužni, prvenstveno igračima, a dakako i njihovim trenerima. Učenici Mateja Žitnjaka su slavili i peti puta uzastopce! Rezultat pionirskog dvoboja bio je 4:2, a igrač utakmice svakako je Dominik Babić koji je u razdoblju od 57. do 65. minute postigao hat-trick! Prije njega je strijelac za Osijek bio Sergej Levak. Naši dječaci imaju maksimalnih 15 bodova i sami su na vrhu prvenstvene ljestvice uz gol-razliku +12! Hajduk je ostao drugoplasirani s tri boda zaostatka za liderom.

Kadeti u 9. minuti vodili 3:0!

Na terenu Grafičar Vodovoda u Retfali u nedjelju su igrale i kadetske momčadi osječkog i splitskog prvoligaša. Osječani su bili još uvjerljiviji u odnosu na svoje mlađe kolege, ostvarivši visoku pobjedu od 4:1. Sjajno otvaranje susreta imali su izabranici Ante Bekavca. Već u prvoj minuti Šimun Mikolčić zatresao je suparničku mrežu, da bi četiri minute kasnije udvostručio prednost Osijeka. Nisu se Splićani uspjeli snaći, a u 9. minuti primili su i treći gol. Strijelac je bio Antonio Blažanović i bilo je sasvim jasno da će bodovi pripasti Bijelo-plavima. Nakon što su gosti smanjili na 3:1, konačan ishod postavio je Andrej Avdejev pogotkom u drugom poluvremenu. Dinamo je u vodstvu s 15 bodova, a naša momčad zauzima drugo mjesto s dva boda manje.

Tri jedanaesterca u Maksimiru

Juniori su nam gostovali u Maksimiru kod zagrebačkog Dinama koji je pobijedio rezultatom 2:1. Kuriozitet ovoga ogleda je spoznaja da su svi golovi postignuti iz kaznenih udaraca. Poveli su učenici Ronalda Grnje nakon što je jedanaesterac u 50. minuti iskoristio Marin Kuzminski. No, domaćin je u 57. i 59. minuti također zabijao s bijele točke i došao do preokreta koji mu je bio dostatan za puni plijen. Na čelu ljestvice je Hajduk s 15 bodova, a Osječani su trenutno peti sa 8.