Kapetan Osijeka ima respekt prema Baselu, ali je uvjeren kako će Bijelo-plavi odigrati maksimalno borbeno i hrabro.

Pobjeda nad Rijekom u prvenstvenom derbiju itekako je podignula Bijelo-plave. Sve je odmah ljepše i vedrije, pa se u dobrom ozračju očekuje i europska utakmica s Baselom 1893. Iako Švicarci imaju puno više odigranih susreta na međunarodnoj sceni, u osječkim redovima je prisutan optimizam i vjera u pobjedu.

Gledao sam ih protiv Šahtara u ovogodišnjem četvrtfinalu Europske lige, a pamtim i Basel iz skupine Lige prvaka. Dakle, sigurno ih se mora itekako respektirati. Međutim, uzdamo se u kvalitetu i novu energiju pod vodstvom trenera Bjelice i njegovih pomoćnika. Sigurno će se i nas nešto pitati u četvrtak navečer, a osobno sam uvjeren da ćemo pružiti sve od sebe u želji za prolaskom u sljedeće pretkolo, odlučan je u najavi naš kapetan Mile Škorić.

Vidi se ozbiljnost

Uvijek su europski ogledi nešto posebno i za igrače i za navijače. Nažalost, ovih drugih neće biti na stadionu, ali će im sigurno srce kucati za Osijek tijekom TV prijenosa.

Uz naše navijače na tribinama zasigurno bismo imali još i veće izglede za uspjeh, no oni su i ovako realni. Željan sam takvih utakmica za koje se živi. Ne treba se previše vraćati u prošlost, međutim, kada se sjetim PSV-a i onih sjajnih igara i pobjeda, nema mi ništa ljepše! Jedva čekamo početak utakmice jer je činjenica da se na treninzima svakodnevno vidi ozbiljnost i svi će potvrditi da se dobro radi. Nećemo ni u kojem slučaju biti samo promatrači u tom ogledu. Nadam se pobjedi, vjerujem u nju jer je svi toliko želimo.