Mađarski internacionalac među Bijelo-plavima ističe kako se baš veseli utakmici protiv momčadi kakva je Basel 1893.

Naš je veznjak Laszlo Kleinheisler europske utakmice, osim za reprezentaciju Mađarske, igrao u tri svoja kluba dosadašnja kluba. Prvo u MOL Videotonu, zatim najviše njih u Astani, a dva takva nastupa ima i u dresu NK Osijek. Oba ih je zabilježio prošle sezone kada su Bijelo-plavi, također u drugom pretkolu Europa League, igrali protiv sofijskog CSKA. Mađar, dakle, ima sasvim dovoljno međunarodnog iskustva i trebao bi biti među glavnim osječkim polugama u večerašnjem ogledu s Baselom 1893.

Baš se veselim ovoj utakmici! To je i zanimljiv i važan ispit za nas u isto vrijeme. Zanimljiv iz razloga što ćemo se suprotstaviti protivniku koji je prošle sezone bio među osam najboljih u ovom natjecanju, a značajan jer nam je ipak pruža mogućnost ostvariti pobjedu koja bi za nas sigurno bila velika. Stoga svi moramo dati sve što možemo na terenu da bi nam se otvorila vrata idućeg pretkola, naglašava Kleinheisler.

Pokazati pravi mentalitet

Laszlo će sa svojim suigračima zasigurno imati tešku zadaću, posebno na sredini terena gdje će Švicarci istrčati s provjerenim snagama, aktualnim i bivšim reprezentativcima.

Nije uopće upitno da ćemo igrati protiv vrlo dobre momčadi. Što drugo reći za nekoga tko je dospio do četvrtfinala Europske lige. Nisam ih nikada imao s druge strane terena, no sve su to kvalitetni igrači. Međutim, kod mene nikada nema straha! Vjerujem da ćemo pokazati onakav mentalitet kao protiv Rijeke, a tada se i na nas mora vrlo ozbiljno računati. Znamo igrati, znamo se boriti, idemo dati sve od sebe da prođemo dalje!