Naš Brazilac je imao prilike upoznati sve protivnike u HNL-u, a sigurno zna i što Osijek može kada pokaže svoje pravo lice.

Došli su Bijelo-plavi u Varaždin pobijediti, ne vraćajući se u mislima na posljednje gostovanje u gradu baroka. Nije danas samo prilika za popravni ispit, nego i obveza osječke momčadi pokazati pravo lice kakvo smo, primjerice, gledali od 46. minute dvoboja s Baselom prije nekoliko dana. Ako bismo svjedočili takvom izdanju, iako ništa ne jamči pobjedu, realno je očekivati da će u ovom dvoboju prije svega kvaliteta doći do punog izražaja.

Nikada se ne vraćam na ono što je iza nas, posebno na neku utakmicu iz prošle sezone. Mislim da koncentracija uvijek treba biti usmjerena samo na ono što je pred nama. Dovoljno sam već u hrvatskom nogometu da znam što Osijek može u odnosu na ostale momčadi, pa tako i na Varaždin. Oni su dobri, to su nam i pokazali, ali mi moramo razmišljati o pobjedi, riječi su našeg Brazilca Igora Silve.

Zauzeti stav kao i protiv Rijeke

Bodovi su bitni u svakom dvoboju, ni ovaj ni po čemu nije izuzetak. Naprotiv, treba učiniti sve da se uzme puni plijen.

Uvijek želim pobijediti, tako će biti i ovaj puta. I svaki sljedeći. I protivnik sigurno ima takvu želju, međutim, oni se mogu razigrati koliko im mi dopustimo. Od početka trebamo zauzeti stav kakav smo imali u prošlom kolu s Rijekom. Onda smo brzo poveli i bilo nam je kasnije lakše igrati. Šansi će sigurno biti, vjerujem da ćemo uspjeti doći do bodova!