U svim nastupima 1. i 2. KLM za mladež momčadi našeg prvoligaša ostvarile su pobjede, a najuvjerljiviji su bili Kadeti II.

Kakav je to bio vikend za Bijelo-plave! Bjeličini izabranici slavili su u Varaždinu, Osijek II deklasirao je Međimurje u Drugoj ligi čak sa 6:0, slavili su Pioniri, Kadeti i Juniori u HNL-u za mladež, a svoje su protivnike pobijedile i sve ostale kategorije našeg prvoligaša. Naime, u tijeku su i natjecanja u Prvoj i Drugoj kvalitetnoj ligi mladeži na području Slavonije i Baranje. Momčadi Osijeka očekivano su dominantne u odnosu na protivnike što su potvrdili i rezultati posljednjih prvenstvenih utakmica. Najuvjerljiviji nastup u 1. KLM imali su Kadeti II, svladavši NAŠK sa 17:0. U toj se utakmici posebno iskazao sedmerostruki strijelac Barišić, dok su ostale pogotke postigli Solić 5, Perić i Damjanović po 2 i Ivančan. Juniori II su bili bolji od Našičana sa 6:0 (Conjar 3, Novak, Kovačević i Marković). Pioniri II su za protivnika imali Đakovo, a rezultat je bio 2:1 (Jerković i Majdenić), a Đakovčane su svladali i Mlađi pioniri uz krajnji ishod od 4:0 (Mikić 2, Krstić i Gagulić).

Dvostruki bodovi u Đakovu

U 2. KLM Mlađi pioniri II su gostovali kod Valpovke i slavili sa 8:0 (Janjić i Slavka po 2, Posavec, Ljubojević, Kovač i Sabo). Početnici su igrali u Đakovu gdje su istoimenog domaćina pobijedili s 5:0 (Vidović 3, Mendeš i Popović). Protiv momčadi Đakova snage su odmjerili i Predpočetnici, a ishod je bio 9:2 u njihovu korist (Major i Miličić po 2, Batrac, Barić, Jurčević, Idrizović i Pauković).