Naš pouzdani vratar ističe kako pristup „svi za jednog, jedan za sve“ uz kvalitetu momčadi svakako pridonosi uspjehu.

Osijek ima dvije uzastopne pobjede u HNL-u, obje pod vodstvom novog trenera Nenada Bjelice. Naša je momčad prvo uvjerljivo svladala Rijeku u derbiju, a potom i minimalnim rezultatom, ali i potpuno zasluženo, Varaždin u gostima. U obje utakmice Osječani nisu primili pogodak, što je također određeni pokazatelj kada je riječ o kvaliteti prezentacije…

Meni je kao vrataru uvijek posebno zadovoljstvo kada nam mreža ostane prazna, naročito kada je to vezano i uz pobjede koje smo izborili. U spomenutim susretima dečki ispred mene su odradili odličan posao, svaki u svojoj ulozi na terenu. Nemam razloga sumnjati da će tako biti i u subotu protiv Gorice, ističe pouzdani vratar Bijelo-plavih Ivica Ivušić.

Veseli povratak navijača

Bit će to još jedan derbi u Gradskom vrtu, ovaj puta i pred publikom na tribinama, što će naše nogometaše dodatno motivirati.

U svakom slučaju! Svima nam je drago što nam se navijači vraćaju jer ćemo nedvojbeno imati podršku uz koju se lakše pobjeđuje. Gorica je svojim bodovnim učinkom do sada pokazala da je vrlo kvalitetna, međutim, mi moramo gledati sebe. Sviđa mi se kada se postavimo na način „svi za jednog, jedan za sve“ jer tada teško možemo ostati bez onoga što želimo. Naravno da vjerujem, kao i svi suigrači u svlačionici, da možemo opet doći do zadovoljavajućeg rezultata. Potrudit ćemo se odigrati najbolje što možemo u svim linijama i pobijediti. Dosad je bilo dosta dobro, neka tako bude tako i u subotu.