U svom prvom vođenju osječke momčadi pred navijačima u Gradskom vrtu, naš je kormilar opet mogao biti zadovoljan.

Prvi puta je Nenad Bjelica poveo Bijelo-plave kao njihov kormilar pred svojim Osječanima na tribinama. Stoga mu je zadovoljstvo na kraju susreta s Goricom bilo potpuno.

Posebno će mi ostati ova utakmica u sjećanju jer je za mene prva pred osječkom publikom, otkako sam preuzeo momčad. Zaista je bilo dramatično, a pobjeda je apsolutno zaslužena. Ne osvajaju se ovako bodovi baš svaki dan, drago mi je što su nas navijači nosili 97 minuta da bismo im na kraju pružili ovo rezultatsko zadovoljstvo. Mislim da nam je momčad pružila puno u smislu angažmana i igre, zaslužila je zatvoriti utakmicu i puno ranije. Nažalost, zbog jedne naše individualne pogreške vratili smo Goricu u život, na kraju pokazali karakter, pravu reakciju i zasluženo pobijedili.

Momčad diše kao jedan

Iako je Lovrić i ovaj puta u Gradskom vrtu bio strijelac, njemu ni Gorici to nije pomoglo. Bodovi su ostali u Osijeku.

Lovriću želim svaku utakmicu gol u Osijeku, ako ćemo mi opet pobijediti, nemam nikakav problem s tim. Želim reći da su svi igrači koji su ušli s klupe donijeli nešto dobro. Mislim i na Bohara, Kleinheislera, pa i Ndockyta bez obzira na onu pogrešku koja je prethodila primljenom golu te Grgića koji je zabio za pobjedu. Ono što mi imponira i što me veseli je radost igrača na klupi, svi su skočili i oni koji su igrali i svi drugi koji nisu. To govori da dišemo kao jedan i da smo prava momčad, a na taj način možemo postići velike ciljeve.

Cijelu izjavu trenera pogledajte ovdje.