Nastavak uspješnog niza bijelo-plavih selekcija. Predpočetnici drugo mjesto Alpas Cupa, Juniorima naslov u ligi, a niz nastavljaju Početnici s osvojenim turnirom u Čepinu.

 

Čepin je bio domaćin turnira na kojem su sudjelovali i naši mladi igrači, kojeg su na kraju i uvjerljivo osvojili. Početnici su na turnir došli kao favoriti, a to su na terenu i pokazali gdje su doslovno prošli neokrznuti kroz sve utakmice. Sedam utakmica, sedam sigurnih pobjeda i gol razlika 27:0.

Zadnja prepreka u osvajanju ovog turnira bio im je Grafičar koji ih je čekao u finalu. Utakmica je bila brzo rješena u korist bijelo-plavih koji su na kraju slavili rezultatom 3:0 te tako osvojili Čepin kup 2015.

Svakako vrijedi spomenuti i najbolje igrače turnira, a među njima ima naravno i nekoliko igrača NK Osijek. Za najboljeg golmana proglašen je golman Osijeka, Leon Lovrić. Najviše postignutih golova, čak 15, na mjestu najboljeg napadača turnira našao se također bijelo-plavi, Šimun Mikolčić. Najbolji igrač turnira je Patrik Pavličić iz Grafičara.

Čestitke igračima i trenerima Zdenku Kurtoviću i Mariju Kuiću na osvojenom turniru i nastavku dobrog rada s našim mladim generacijama.