Naš napadač je i na Šubićevcu potvrdio rejting klasnog napadača, a nije propustio zahvaliti ni svojim suigračima…

Svojim je golovima na Šubićevcu Ramon Mierez još jednom potvrdio rejting klasnog napadača s kojim je nedavno stigao u Gradski vrt. Zabio je i u ovoj utakmici i to u dva navrata, pa se uz njega, logično, veže sasvim konkretan doprinos novoj pobjedi Bijelo-plavih.

Prije svega, hvala mojim suigračima. Jako sam sretan zbog ove pobjede. U prvom poluvremenu smo pokazali da je naša momčad spremna za sve vremenske nepogode koje su nam otežavale igru. Kasnije smo, drugom dijelu utakmice, potvrdili da smo ekipa na visini zadatka jer smo se prilagodili situaciji. Divno je što me Bog blagoslovio s dva gola koja su momčadi donijela još jednu pobjedu, pričao je Argentinac po svršetku šibenskog dvoboja.

Već je postao ljubimac navijača

Mierez učestalo ističe kako mu je u našem Klubu i gradu vrlo lijepo i da je napravio pravi potez kada se odlučio prihvatiti ponudu Osijeka.

Drago mi je zbog ovakve situacije jer stvari dolaze na svoje mjesto. Sretan sam što mogu Klubu uzvratiti povjerenje koje mi je ukazao, na terenu to imam priliku pokazati golovima, a mislim da je to i najvažnije. I ponosan sam što pomažem suigračima donositi nove bodove, naglašava (već sada je očito) novi ljubimac osječkih navijača.

Cijelu izjavu Ramona pogledajte ovdje.