Svi igrači koji budu na terenu tijekom utakmice u Crikvenici imat će zadaću osigurati plasman u osminu finala Kupa.

Iščekujući utakmicu s Crikvenicom, igrači Osijeka koji su do sada imali manju minutažu u prvenstvenim susretima priželjkuju svoju šansu ili barem određenu minutažu. Među njima je i stoper Danijel Lončar koji je prva alternacija u slučaju izostanka Škorića ili Majstorovića.

Svi želimo više biti na terenu nego na klupi, ne znam baš da netko razmišlja drukčije. Momčad nam pobjeđuje, pritom smo primili i samo jedan gol u te zadnje četiri utakmice koje smo dobili, što je potvrda dobre igre u obrani. Budem li u početnom sastavu, nastojat ću svoju zadaću odraditi što bolje, ističe Lončar.

Ne upasti u probleme

Neovisno o izboru igrača za ovaj dvoboj, na svima je obveza prolaska u sljedeći krug ovoga natjecanja. Domaći trećeligaš će učiniti sve da bi Osječanima otežao posao, što je normalno i sportski.

Znate i sami da u Kupu utakmice ponekad budu obilježene velikim otporom nižerazrednih klubova u odnosu na prvoligaše. To nogomet čini još zanimljivijim, ali mi moramo razmišljati isključivo o tome i veće si probleme ne smijemo dopustiti. Ovih dana učestalo pada kiša, baš nas i neće dočekati travnjak kao na prvoligaškim terenima, ali se i na to moramo priviknuti. Suparnika je najbolje primiriti što ranijim golom jer mu onda popušta i onaj početni entuzijazam s kojim će krenuti od prve minute. Dakle, što prije dođemo do vodstva, sigurno će posao u nastavku biti lakši.