Naša bi se momčad trebala kompletirati u drugoj polovici ovoga tjedna, a susret je na rasporedu u nedjelju od 17,05 sati.

Završio je petodnevni odmor kojega su nogometaši Osijeka imali nakon uspješno odrađene Kup-utakmice u Crikvenici. Nakon toga im je stručni stožer dao slobodno sve do ovoga ponedjeljka, kada je u jutarnjim satima obavljeno još jedno u nizu testiranja na Covid-19, dok je za popodne zakazan trening. Mnogi su igrači iskoristili ovu stanku između redovitih obveza kako bi otišli svojim kućama, što se dakako ne odnosi na one koji su s drugih kontinenata. Ima i onih koji nisu odmarali jer imaju reprezentativnih obveza, poput Slovenaca Bohara i Jurčevića koji bi se svojim suigračima trebali priključiti tijekom četvrtka.

Uskoro i Bjelica u Gradskom vrtu

Klasičnog odmora nije bilo niti za rekonvalescente koji su odrađivali treninge u Gradskom vrtu pod nadzorom naših kondicijskih trenera Reinholza i Vučka. Riječ je o Bočkaju i Žaperu, a znali su im se priključiti još neki igrači koji su ostali u gradu na Dravi, pa su zadržali kontinuitet treninga na stadionu. U Osijek su se vratili i Bjeličini pomoćnici, dok bi se šef na posao trebao vratiti krajem ovoga tjedna, uz pretpostavku i nadu da će mu se post-operativni oporavak odvijati bez ikakvih problema, kao što je to bio slučaj proteklih dana. Dakle, svi se na okupu očekuju u drugom dijelu ovoga tjedna, kada će se momčad kompletirati za iduću prvenstvenu utakmicu koju će Bijelo-plavi odigrati s Lokomotivom.

Prilika za uzvrat „Lokosima“

Susret s „Lokosima“ na rasporedu je u nedjelju od 17,05 sati, a Osječani ga iščekuju u vrlo dobroj atmosferi nakon pet uzastopnih pobjeda, četiri u HNL-u i jednom u Kupu. Vjerujemo da će se vremenske prilike do nedjelje stabilizirati, kao i da će broj zaraženih pandemijom koronavirusa u našoj sredini idućih dana ipak biti manji nego u posljednjim izvješćima. Što se same igre i rezultata tiče, gledateljima je ona prava pozivnica već ispisana.