Uoči utakmice s „Lokosima“  iz stručnog stožera Osječana naglašavaju ozbiljnost i maksimalnu koncentraciju.

Dva dana uoči predstojećeg prvenstvenog ogleda sa zagrebačkim „Lokosima“ u redovima osječkog prvoligaša svi su željni novog dokazivanja, vjerujući u nastavak pobjedničke serije koja u HNL-u traje od dolaska novog stručnog stožera. No, nema nikakve uljuljkanosti uslijed onoga što je dosad ostvareno jer je dug put do ostvarenja zacrtanog cilja.
Nema i nije bilo nikakvog opuštanja. Već prvog dana kada smo se ponovno okupili na treninzima rekli smo igračima da se moramo odmah maksimalno koncentrirati na prvu nadolazeću utakmicu. Dolazi nam Lokomotiva koja je nadarena momčad s nešto lošijim ulaskom u sezonu, ali to sigurno nije njihova prava vrijednost jer su sigurno kvalitetni. Mi ćemo i u ovaj susret ući maksimalno ozbiljno i nadam se osvojiti tri nova boda, naglašava pomoćni trener Nino Bule

Bjelica se vraća na klupu

Dvoboj s Lokomotivom trebao bi s klupe voditi Nenad Bjelica koji se u subotu vraća u Osijek.
To nam donosi novu energiju i to je, mogu reći, igrač više za nas. Nakon što su neki igrači imali reprezentativne obveze kod njih je trenutno prisutan određeni umor, posebno kod Bohara i Jurčevića koji su imali i duže putovanje. Međutim, imamo još vremena do nedjelje da se osvježe, dodao je Bule. Složio se, također, da je prisutno vrlo dobro ozračje te da tako mora i ostati jer svi u stožeru i svlačionici teže isključivo pozitivi.

Isto tako očekujemo od navijača pravi impuls s tribina, to nam puno znači i to je nešto što nas tjera da budemo još i bolji. Uvijek imamo isti cilj, prije svega dati sve od sebe, a kada je tako, onda najčešće dolazi i priželjkivani rezultat, zaključio je jedan od Bjeličinih pomoćnika. 

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.