Naš se kormilar vratio u Osijek i odmah pridružio igračima i svojim suradnicima na subotnjem treningu.

Nenad Bjelica u subotu se vratio u Osijek i pridružio se ostalim članovima stručnog stožera na treningu Bijelo-plavih. Uvodno se s nekoliko rečenica obratio igračima, prvenstveno im čestitajući na učinku u prethodnim utakmicama u kojima naš kormilar nije mogao voditi momčad, nego je to morao prepustiti svojim najbližim suradnicima. Što se tiče Bjeličina stanja nakon operacije kralježnice, rekao je da se odlično osjeća i da se oporavak odvija bez ikakvih problema.

Već drugi dan nakon operacije sam bio bez ikakvih bolova, tako je i danas. Ne uzimam nikakve antibiotike, zaista dobro napredujem i jedino trebam vratiti tjelesnu formu koja je, razumljivo, značajno pala. Kada me je dr. Rotim pregledao na kontroli, iskazao je svoje veliko zadovoljstvo. Skinuo mi je šavove, sve prekontrolirao, a u prilog mi svakako ide činjenica da sam sportaš, da si nisam dopustio neki višak kilograma i što sam uvijek aktivan. Tako je bilo i u ova dva tjedna otkako sam u postoperativnom razdoblju, pojašnjava trener Bijelo-plavih.

Napraviti novi korak ka ostvarenju cilja

Što se tiče igre naše momčadi u ogledima sa Šibenikom i Crikvenicom, kada šefa nije bilo uz teren, sve je funkcioniralo vrlo dobro, što se i rezultatski potvrdilo na pravi način.

Te pobjede koje se podrazumijevaju su obično najteže. Uspjeli smo ih ostvariti bez nekih većih problema, čestitke pripadaju svima, no idemo dalje. To je bio samo jedan korak ka ostvarenju naših ciljeva. Ostaje ih još puno, a sljedeći je već ove nedjelje s Lokomotivom.

„Lokosi“ su prilično izmijenili sastav u odnosu na prošlu sezonu, rezultatski više nisu onako uspješni, ali Bjelica ističe kako sigurno imaju puno dobrih pojedinaca.

Oni su izgubili veći broj važnih igrača, ali su i najviše novih doveli od svih prvoligaša. Tako da je samo pitanje kada će se posložiti ta ipak nova momčad. Recimo, Ćuže i Đira participirali su kod mene i u Ligi prvaka. Poštujemo našeg protivnika, međutim, uz pruženi maksimum, u što ne sumnjam, naravno da vjerujem u pobjedu.