Učenici Ronalda Grnje ostvarili su pobjedu nad gostima iz zagrebačkog Sigeta (2:1).

Iza nas su još tri prvenstvene utakmice u HNL-u za mladež. U juniorskoj je konkurenciji naš prvoligaš u Gradskom vrtu bio bolji od Hrvatskog dragovoljca s 2:1, a riječ je o susreti 10. kola. Vodeći je pogodak postigao Pudić, gosti su uspjeli poravnati na 1:1, da bi Ajazi svojim golom osigurao bodove Osječanima. Na čelu ljestvice je Hajduk s maksimalnih 30 bodova u deset odigranih kola, drugi je Dinamo s 26, a Grnjini izabranici zauzimaju dijele treće mjesto s Lokomotivom i Rijekom koje također imaju 18 bodova.

Pioniri remizirali u Vinkovcima

Nakon deset uzastopnih pobjeda, naša je pionirska momčad prvi puta ove sezone remizirala. U 11. kolu igralo se u gostima kod starog rivala, vinkovačke Cibalije, a rezultat je bio 2:2. Osječani su golovima Živkovića u 9. i Perića u 24. minuti imali prednost od 2:0 koju, ipak, nisu uspjeli sačuvati do kraja susreta. Domaćin je do odlaska na odmor smanjio prednost svoga suparnika, da bi u nastavku došao i do izjednačenja. No, na ruku je našim dječacima išao ishod dvoboja u Maksimiru gdje je Dinamo svladao Hajduk, tako da je Osijek i s bodom iz Vinkovaca povećao svoju prednost na vrhu ljestvice, u odnosu na Splićane. Sada je ta razlika 4 boda.

Kadeti bez pogodaka

Kadeti su nam također igrali s Cibalijom, a i ta je utakmica završila bez pobjednika. Nije bilo ni golova, budući da je ostalo onih početnih 0:0. Posljednjih dvadesetak minuta Bekavčeva je momčad imala igrač više na terenu, međutim, rezultat se nije promijenio. Dinamo je u vodstvu s 29 bodova, slijedi Lokomotiva s 24 dok je Osijek na trećem mjestu s 22 osvojena boda.