Osijek u Koprivnici neće imati priliku nastupiti u trenutno najboljem sastavu, ali to ništa ne mijenja u pristupu.

Nenad Bjelica ponovno je „u stroju“. Nakon što je prisilno morao propustiti oglede sa Šibenikom i Crikvenicom, vraća se svojoj osnovnoj zadaći. U Koprivnici će biti na svom radnom mjestu, što je samo po sebi pozitivno za sve u NK Osijek.

Veselim se što ponovno igramo i što ću imati mogućnost voditi momčad uz aut-liniju. Želimo u svakoj utakmici ostvariti maksimum, očekujem da se tako svi postavimo i ovaj puta, bez obzira tko će istrčati na teren. Vjerujem u kompletan igrački kadar, a na njima je da se dokažu i potvrde kako i u nešto drukčijem sastavu u odnosu na dosadašnji možemo pobjeđivati. Ne vidim nikakav problem u izostancima koje ćemo imati. Naprotiv, radujem se mogućnosti da će i neki drugi prvotimci imati priliku pokazati se u važnoj prvenstvenoj utakmici, ističe Bjelica uoči puta u Podravinu.

Slaven Belupo je ozbiljan protivnik

Što se tiče Koprivničana, oni sigurno nikome nisu „lak zalogaj“, što se vidjelo i u svim prethodnim ovosezonskim nastupima.

Belupo je ozbiljan protivnik koji rijetko gubi. Vidim da mijenjaju sustav igre, no ponovit ću da je nama najvažnije ono kako se mi postavimo na travnjaku. Imamo dobru atmosferu, želimo nastaviti naš uspješan niz te i dalje pobjeđivati. Znamo da ćemo u Slaven Belupu imati dobrog suparnika, ali smo također svjesni svoje snage i kvalitete. Žao mi je što se u HNL-u opet igra bez publike jer smo mi među onim klubovima koji su u tom pogledu prilično zakinuti, budući da imamo značajnu podršku svojih navijača. Nadam se da će se oni uskoro opet vratiti na tribine, dodao je šef stručnog stožera Bijelo-plavih.  

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.