Naš je veznjak upravo protiv Slaven Belupa u Koprivnici postigao svoj prvi pogodak za Bijelo-plave.

Svoj prvi pogodak u dresu NK Osijek Marin Pilj postigao je u Koprivnici. Rado se toga sjeća, a ta je utakmica odigrana prije nešto više od dvije godine i Osječani su tada slavili s 2:0. Volio bi naš veznjak da se nešto slično ponovi i ove subote na koprivničkom stadionu.

O da, bilo bi to baš lijepo. Pritom mislim prvenstveno na rezultat koji je bio jako dobar za nas. Nije ni onda bilo lako, neće ni ovaj puta, uostalom nikoga se više ne može dobiti bez punog angažmana. Mislim da na to ne moramo više ni upozoravati, jasno je da se za bodove u HNL-u treba dobro potruditi na terenu. Veseli me naš pobjednički niz koji nas je napunio i samopouzdanjem, pa smo optimistično krenuli i na ovo gostovanje, napomenuo je Pilj.

Svi žele iskoristiti priliku

Trener Bjelica je najavio određene promjene u sastavu, uvjetovane zdravstvenom situacijom u redovima Bijelo-plavih. Pilj se slaže da na to ne treba gledati kao na hendikep jer će svaki igrač nastojati iskoristiti svoju šansu.

Svatko voli zaigrati u kompletnom sastavu, no okolnosti su ovaj puta drugačije i moramo ih prihvatiti. Imamo neupitnu kvalitetu i kod onih koji ulaze s klupe i koji jedva čekaju svoju priliku. Sigurno će svatko od nas dati sve od sebe da bismo odigrali što bolju utakmicu te ispunili svoja i navijačka očekivanja. Slaven Belupo je dobra momčad, po godinama i najiskusnija u Ligi, normalno da i oni imaju svoje želje u ovom susretu, ali ćemo nastojati biti bolji od njih i kući se vratiti s bodovima.