Trener Bijelo-plavih posebno je pohvalio igrače koji su dobili priliku u ovoj utakmici i zasigurno opravdali povjerenje.

Dakako da je Nenad Bjelica zadovoljan dočekao kraj susreta u Koprivnici. Naša je momčad još jednom osvojila sva tri boda i to na teškom gostovanju, protiv čvrstog suparnika kojega je svladala i bez većeg broja standardnih prvotimaca.

Nije lako pobijediti u Koprivnici. I njihov je teren nešto zahtjevniji, prilično drukčiji od našeg i trebalo se na njega adaptirati. No, za nas je veći problem bio u tome što dugo nismo igrali natjecateljske utakmice i nismo znali u kakvom smo stanju. Jako sam zadovoljan jer smo fizički odlično odradili utakmicu, a baš mi je drago da su Caro i posebno Lončar odigrali vrlo dobro, kao i Ljubić kojega bih naročito pohvalio jer u njegovoj igri nije bilo nikakvog kompleksa, kao da već iza sebe ima stotinjak ovakvih susreta. Širimo konkurenciju i to je samo pokazatelj da svi u određenom trenutku mogu pomoći momčadi. Tako će, vjerujem, biti i u budućnosti. Čestitke svima i idemo dalje, uvodno je prokomentirao šef stručnog stožera.

Malo toga dopustili suparniku

Obično se za ovakve pobjede kaže da su izborene „na mišiće“, što je također jako bitno u borbi za ostvarenje ambicija.

Ne možeš uvijek pobjeđivati igrajući briljantno. U cijelini gledajući protivniku nismo puno toga dali, tek poneki slobodni udarac. Ni mi, doduše, nismo imali puno šansi, ali smo ipak stvorili određene situacije, posebno u prvom poluvremenu, kada smo bili bolji. Nakon postignutog gola smo se malo povukli i nismo više bili u stanju prema naprijed nešto više napraviti i žao mi je zbog toga. Nije lako održavati formu u vrijeme duže stanke, ali dizat ćemo se svakom sljedećom utakmicom, dodao je Bjelica.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.