Prekrasnim udarcem sa 17 metara, kada je pogodio sam lijevi gornji kut, Damjan je Osijeku donio sva tri boda.

Igrač odluke ove je subote bio Damjan Bohar. Slovenski reprezentativac je u 47. minuti, nakon jednog prekršaja nad Mierezom, sjajno izveo slobodni udarac sa 17 metara, prekrasno pogodivši sam gornji lijevi kut potpuno nemoćnog vratara Filipovića. Bio je to jedini pogodak u Koprivnici, Osječanima sasvim dovoljan za novu pobjedu.

Mislim da smo dobro izgledali na terenu, barem se meni tako činilo, prvenstveno taktički. Mogli smo iz još nekih situacija i prije završiti posao, ali je i ovako dobro. Znali smo kako bi to moglo biti na terenu, naš stožer je sve kvalitetno pripremio i na kraju smo pobijedili. Zadovoljan sam, naravno, s nova tri osvojena boda. Nedostajalo nam je utakmica u proteklom razdoblju i nadam se da ćemo u sljedećim susretima igrati još bolje, izjavio je Bohar.

Serija bi mogla potrajati

Inače, zanimljivo je istaknuti kako je Damjanu ovo prvi gol u prvenstvenim utakmicama u karijeri kojega je postigao iz „slobodnjaka“! U momčadima u kojima je nastupao nije bio među onima koji su najčešće bili zaduženi za tu vrstu prekida, no pokazao je da može biti itekako učinkovit i precizan.

Baš se radujem što sam ga zabio, kada je to bilo najpotrebnije. Vježbam to na treningu i imao sam dobar osjećaj da bi lopta mogla „sjesti“ tamo gdje je i završila. Nije mala stvar dobiti u nizu šest utakmica, vjerujem da će ova serija još dosta potrajati. No, moramo još puno, puno raditi kao što je to i dosad bio slučaj, pa će i rezultati i dalje biti pozitivni za nas, poručio je strijelac pobjedonosnog zgoditka.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.