Zamjenik kapetana smatra da Lokomotiva vrijedi više nego što je dosad pokazala, no vjeruje u nastavak pobjedničkog niza.

Iza Bijelo-plavih je nekoliko uobičajenih radnih dana nakon pobjede u Koprivnici, a uoči današnjeg ogleda s Lokomotivom u kojem se odrađuje zaostatak iz 8. kola HNL-a. Osječani ponovno, kao i u prethodnim susretima, žele biti bolji od svoga protivnika i osvojiti nove bodove.

Nije Lokomotiva sigurno po kvaliteti momčad koja zaslužuje mjesto pri začelju prvenstvene ljestvice. Odlazak većeg broja standardnih igrača morao se kod njih osjetiti, ali su se sada ipak kompletirali i neće nam biti lako s njima. Naprotiv, morat ćemo biti vrlo angažirani tijekom cijelog susreta da bismo ih svladali. Posebno cijenim njihovog trenera Tomića koji je odličan stručnjak, međutim, ipak smo mi ne samo domaćini nego i favoriti, ističe naš zamjenik kapetana Ante Majstorović.

Još se više približiti vrhu

„Majstor“ je bivši igrač Lokomotive za koju je odigrao točno 100 utakmica, a u Osijeku je trenutno na 47 službenih nastupa. Što se tiče današnjeg dvoboja (17 sati), koncentriran je samo na što bolju prezentaciju na terenu i osvajanje važnih bodova.

Od prve minute moramo „zapeti“ kao i do sada, stvarati prilike i biti što konkretniji pred suparničkim vratima. Naravno da se koncentracija mora držati i u obrani, uostalom svatko zna što mu je činiti na terenu. Imamo lijepu rezultatsku seriju, sada je trebamo nastaviti i još se više približiti vrhu.