Naš je veznjak postigao prekrasan pogodak i pridonio potpuno zasluženoj pobjedi nad Lokomotivom (2:1).

Osijek je po svemu zaslužio pobjedu nad Lokomotivom i to puno uvjerljiviju od konačnih 2:1. No, mnoštvo je prilika ostalo neiskorišteno, ali je svima jasno da je naša momčad bila puno bolja. Vodeći pogodak, svoj prvi ove sezone, postigao je Marin Pilj i to na prekrasan način iz slobodnog udarca s više od 20 metara.

Moglo je i trebalo biti uvjerljivije, no najvažnija su tri boda. Imali smo dovoljno prilika da bismo puno ranije riješili pitanje pobjednika, a na kraju se malo zakompliciralo. Drago mi je da smo nastavili niz i idemo dalje, rekao je Pilj.

I na Poljud po bodove

Činjenica je da su Osječani puno toga pokazali u ovoj utakmici i potvrdili odličnu formu. Pobjednička serija je nastavljena, pa je sve u Gradskom vrtu vrlo pozitivno.

Mislim da smo dobro igrali prema naprijed, stvorili dosta šansi. Nažalost, nismo otišli na tri gola razlike, a kod primljenog gola se pojavilo i malo nervoze. Na kraju, još jedna pobjeda i u pozitivnom nizu idemo u Split. Lijepo je pobjeđivati u kontinuitetu, pokazali smo i ovaj puta da je ovo ozbiljna momčad tako da i na Poljud idemo po bodove. Drago mi je da sam svojim golom pridonio osvojenim bodovima. Nadam se da će takvih golova biti još, dodao je veznjak Bijelo-plavih.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.