Slovenski reprezentativac najavljuje derbi s Hajdukom u kojem Osijek želi nastaviti uspješnu seriju.

Ove subote naši će nogometaši odmjeriti snage s Hajdukom. Splićanima kako bi se to u žargonu reklo „ne cvjetaju ruže“, međutim, proteklih su dana krenuli u svojevrsni remont kako bi se momčad razbudila, pa treba očekivati borbenog i agilnog domaćina. No, takvi će, ne dvojimo, biti i Osječani.

Hoćemo, zapravo i moramo. Bez razlike tko nam je protivnik. Pokazalo se da kad igramo na takvoj razini, potpuno angažirano i ozbiljno tijekom cijele utakmice, uglavnom držimo stvari pod kontrolom. Vjerujemo jedni u druge, trener pak vjeruje u sve nas zajedno, što je i stvorilo ovako pozitivnu atmosferu u kojoj ćemo dočekati i današnji derbi. Nastojat ćemo i u Splitu biti bolji od svoga suparnika, u najavi nam je rekao Mario Jurčević koji će prvi puta nastupiti na Poljudu.

Nastaviti u istom ritmu

Bit će ponovno određenih promjena u osječkom sastavu, neki igrači nisu spremni za nastup, pa će Bjelica potražiti neka nova rješenja. Dosad je to uspješno činio, pa je slovenski reprezentativac optimist da će tako biti i ovaj puta…

Igrači koji su dosad ulazili donosili su nam dosta dobrih stvari, vjerujem da će tako biti i sada. Imamo momčadsku kvalitetu, pokazali smo to na svim dosadašnjim utakmicama. Nas ne zanima previše kako će se domaćin postaviti, znamo što moramo raditi na terenu da bismo se sasvim približili novoj pobjedi. Spremni smo utakmicu odraditi u visokom ritmu, tražiti svoje šanse kojih će sigurno biti i vjerovati da ćemo na kraju biti zadovoljniji od igrača Hajduka. Zapravo, samo trebamo nastaviti u onom ritmu, kako smo i dosad funkcionirali i sve će biti dobro, zaključio je Jurčević.