Naš je čuvar mreže u posljednjim sekundama sudačke nadoknade obranjenim „penalom“ Osijeku sačuvao bod.

Najviše čestitki na kraju utakmice u Splitu među osječkim nogometašima primao je vratar Ivica Ivušić. Hajdukovac Jradi ga nije uspio svladati iz kaznenog udarca, nakon čega je sudac Jović odmah označio kraj dvoboja.

Prvo poluvrijeme smo zaista odlično odigrali, radili smo na terenu baš ono što je od nas trener tražio na terenu. Ispunjavali smo sve dogovoreno, vodili 1:0 i mogli to vodstvo učiniti uvjerljivijim jer smo imali još nekoliko vrlo dobrih situacija za gol. Hajduk je u drugom dijelu napravio pritisak, uspio je izjednačiti, ali ne mogu reći da su nam nešto opasno prijetili kada je o šansama riječ. Naše su prilike, generalno govoreći, ipak bile bolje. No, ni ovako nije loše, svakome po bod nakon svega, pričao je Ivušić o svojim dojmovima s poljudskog derbija.

Svi su dali koliko su trenutno mogli

Osječki vratar ističe da je svaki igrač neupitno pružio koliko je mogao u datom trenutku.

Svi su se borili i nikomu se u tom smislu nema što prigovoriti. Jedanaestereac? Ne treba ništa zamjeriti mladom Belji, lopta ga je pogodila u ruku, nije stigao bolje reagirati. Srećom pa sam obranio taj „penal“ Jradiju koji baš ne puca često s bijele točke, pa ga i nisam nešto mogao ranije analizirati. Vratar je uvijek tu da nešto obrani, a svakako mi je drago da sam uspio sačuvati mrežu u toj situaciji, na kraju je zaključio pouzdani vratar Bijelo-plavih.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.