Šef stručnog stožera najavljuje kako će Osijek i u Kurilovcu složiti dobru momčad koja ima jasno izraženu zadaću…

U petak će nakon odrađenog treninga u Gradskom vrtu naši nogometaši krenuti prema Zagrebu gdje će dočekati subotnju utakmicu koja ih očekuje u Kurilovcu. Jasno je da Osječani imaju samo jednu zadaću u ovom ogledu – plasirati se u četvrtfinale Kupa Hrvatske.

Maksimalno ozbiljno moramo ući i u ovu utakmicu. Poštujemo svakog protivnika, ali s druge strane želimo biti na visokoj razini, neovisno o tomu je li s druge strane trećeligaš ili prvoligaš. Radimo na tomu da nam momčad bude sasvim motivirana i fokusirana te da protivniku jednostavno ne ostavi prostora za nešto više, poručio je Nenad Bjelica.

Igrat će respektabilna jedanaestorica

Osječki kormilar svaki dvoboj dočekuje respektirajući suparnika, ali i s punim povjerenjem u svoje izabranike.

Pokazali smo pravi pristup uvijek do sada, profesionalci smo i znamo koji grb nosimo na grudima. Uvijek želimo najviše i najbolje, tako mora biti i u subotu. Igrat ćemo s trenutno najboljom i svakako respektabilnom jedanaestoricom. Doduše, neki su izvan procesa zbog korone ili su s reprezentacijama, pa ćemo, moguće je, pružiti šansu pojedincima koji su manje igrali. U svakom slučaju, složit ćemo dobru momčad, dodao je šef stručnog stožera.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.