Kao i u Crikvenici, mrežu Bijelo-plavih u nastavku natjecanja za Kup Hrvatske čuvat će naš nominalno drugi vratar.

Za nogometaše Osijeka je i utakmica u Kurilovcu (subota od 13,30 HNTV) dokazivanje, posebice jer se igra samo jedan dvoboj osmine finala Kupa Hrvatske u kojem treba potvrditi rejting. Domaći trećeligaš se, razumljivo, veseli ovakvom susretu s ponajboljom momčadi HNL-a i sigurno ima ogroman motiv, a na Bijelo-plavima je da stvari na terenu postave na pravo mjesto.

Ima u tom zagrebačkom „bazenu“ dosta ambicioznih klubova koji dobro rade i vrijedno treniraju. Kurilovec je pri vrhu Treće lige, znači da ih se mora shvatiti ozbiljno jer se u suprotnom svatko može dovesti u probleme. Znamo da će oni biti maksimalno angažirani, to je potpuno normalno u ovakvim utakmicama, a mi moramo imati profesionalan pristup od prve minute i napraviti ono što se od nas očekuje, ističe iskusni Antonijo Ježina koji će ovaj puta biti na vratima Osječana.

Domaćin će sigurno biti vrlo angažiran

Prije Kurilovca Osijek je za protivnika imao Crikvenicu, također ozbiljnog trećeligaša, kojemu je sva nadanja i snove rasplinuo već u prvih dvadesetak minuta. Pitali smo našeg čuvara mreže kako će biti ove subote?

Sigurno da je poželjno zabiti gol što prije jer onda i domaćinu nerijetko splasne onaj početni entuzijazam koji se u slučaju održavanja pozitivnog rezultata može pretvoriti i u fanatizam kada je riječ o zalaganju i borbenosti. Crikvenicu smo brzo primirili, vjerujem da ćemo i ovaj put dobro i učinkovito krenuti po plasman u četvrtfinale što ne smije biti upitno.