Slovenski reprezentativac ističe kako ga derbiji posebno vesele, a tri boda očekuje i protiv vodećeg na ljestvici.

Naš se iskusni krilni napadač Damjan Bohar vratio u Gradski vrt i priključio suigračima nakon uspješno  odrađenog posla sa svojim reprezentativnim kolegama iz slovenske nacionalne vrste. Stigao je, kao i obično, dobro raspoložen bez obzira i na određeni umor koji se akumulirao proteklih dana, što uslijed učestalih nastupa, što zbog putovanja koje je imao.

Zadovoljan sam jer je Slovenija ostvarila svoj cilj u ovom ciklusu Lige nacija. Bile su vrlo zahtjevne utakmice i protiv Kosova i u Ateni s Grčkom, no to je sada iza mene i svih nas koji smo bili pozvani da to odradimo što bolje. Misli su mi sada usmjerene ka suboti i utakmici koja me s Osijekom čeka protiv Dinama, uvodno je istaknuo Bohar.

Potvrditi visoke ambicije

On je u Osijek doveden kao pravo pojačanje i čovjek na kojega se stručni stožer uvijek može pouzdati. Pokazao je i do sada koliko znači za našu momčad, tako da pravi doprinos od njega očekujemo i u subotu popodne.

Mene uvijek derbiji posebno vesele. Doduše, pripremam se osobno kao i za svaku drugu utakmicu, ali ne možemo izbiti iz glave da igramo protiv momčadi koja je trenutno ispred nas i kojoj bismo se željeli približiti kada je riječ o trenutnoj bodovnoj razlici. Kvalitetu imamo, Dinamo također, a vjerujem da ćemo mi na kraju biti sretniji nego oni. Motiv je veliki, svi žarko želimo tu pobjedu i potvrdu naših visokih ambicija. Do sada je to dobro funkcioniralo, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put. Idemo dati sve od sebe da bismo na kraju slavili, zaključio je slovenski reprezentativac iz redova Bijelo-plavih.