Naš je veznjak i ovaj puta odradio veliki posao u sredini terena, a bio je i strijelac drugog pogotka.

Vrlo su zadovoljni nogometaši Osijeka napustili travnjak Gradskog vrta. Pružili su maksimum protiv Dinama i zaslužili pobjedu u derbiju s Dinamom (2:0). Svi su dali svoj doprinos iznimno važnom trijumfu Bijelo-plavih, dakako i dva strijelca Pilj i Žaper.

Ovo je jako bitna pobjeda, no treba reći da smo se jako dobro pripremili za utakmicu tijekom proteklih dana. Naravno da mi je iznimno drago zbog ovakvog ishoda. „Ginemo“ svi jedan za drugoga na terenu i baš sam sretan zbog toga. Imali smo problema s većim brojem zaraženih igrača, neki su važni igrači otpali i zbog ozljeda, no ostali smo mi koji smo bili zdravi i spremni te se izborili za važnu pobjedu, izjavio je Mihael Žaper.

Već se razmišlja o srijedi

Mladi hrvatski reprezentativac iz osječkih redova bio je strijelac za konačni ishod susreta nakon što se odlično snašao pred gostujućim vratima nakon kornera kojega je izveo Jurčević.

Razumljivo da mi je drago i zbog gola kojeg sam postigao za potvrdu osvojenih bodova. Trebamo se sada dobro oporaviti, već je u srijedu je gostovanje u Puli. Idemo i tamo osvojiti sva tri boda, dodao je naš standardni veznjak koji je i ovaj puta odradio veliki posao u sredini terena.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.