Naš Brazilac ističe kako Osječani i Pulu dolaze s ciljem odigrati što bolje i još jednom pobijediti.

Brazilac za kojega mnogi tvrde da je najbolji u HNL-u, naš desni bočni Igor Silva nasmijano je s klupskim suigračima stigao i u Rovinj gdje Osječani iščekuju današnji ogled s Istrom 1961 koji počinje u 17 sati. „Carioca“ je svoj doprinos ugradio i u pobjedu u prošlom kolu, kada je sa svoje desne strane ubacio loptu u sredinu koju je Mierez potom „servirao“ strijelcu Pilju, da bi ovaj neobranjivo matirao vratara Dinama.

Znam što se od mene traži, a i volim otići naprijed u takvim situacijama. Vjerujem da će ih biti i u ovoj utakmici koju smo došli odigrati što bolje i pobijediti. Ne mislim pritom da će biti lako, uvjerio sam se već da je u hrvatskom prvenstvu teško osvajati bodove i protiv onih koji su objektivno slabiji od nas, ali se također bore za neke svoje ciljeve. Morat ćemo naporno raditi od prve do posljednje minute da bismo s terena izašli kao pobjednici, rekao je Silva.

Nastaviti s dobrim igrama

Osijek je i u dobrom ritmu i u uspješnoj seriji koju svakako želi nastaviti i na ovom gostovanju.

Kada imate visoke ciljeve i želite svima pokazati da su oni ostvarivi, onda se morate u svakoj prilici potvrđivati, bez obzira je li na drugoj strani prvak ili momčad sa začelja ljestvice. Protivnik osjeti ako si ušao slabije i dopustio mu da i on pokaže što zna i može. Kod nas samopouzdanje nije upitno, pokazujemo i kvalitetu koja nas drži pri samome vrhu i moramo nastaviti s takvim igrama. Svaki puta, u svaki susret, krećemo od nule, znači trebamo se izboriti za rezultat koji će nas zadovoljiti. Imamo pred sobom 90 minuta da ostvarimo ono po što smo došli, vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Trebaju nam i ovi bodovi.