Puljani su brzo došli u vodstvo, međutim, Osijek je pokazao i snagu i karakter te sa četiri pogotka zasluženo slavio.

Opet su Osječani odradili utakmicu kao pravi kolektiv, pa ni rezultat ponovno nije izostao. Osvojeni su bodovi na često neugodnom gostovanju u Puli, pa je i u svlačionici nakon dobro odrađene zadaće vladalo zadovoljstvo.

Čestitam suigračima na dobroj utakmici i pobjedi, isto tako i Istri 1961 na onome što su oni pokazali. Krenuli smo nešto lošije vjerojatno i zbog određenog umora nakon derbija s Dinamom, no kasnije smo pokazali našu pravu igru, isto tako i karakter. Vratili smo se brzo u pozitivu, dominirali terenom i zasluženo slavili, rekao je naš veznjak Josip Vuković.

Nastaviti na isti način

Mrežu domaćina zatresli su Mierez, Bohar iz kaznenog udarca Žaper i Erceg. I u tome se ne samo očituje raznovrsnost u igri Bijelo-plavih, nego je činjenica da opasnost protivniku prijeti sa svih strana.

Naša je snaga u tome što svi pridonosimo uspjesima, gotovo svi mogu postići pogodak. Trener inzistira na kombinatorici, što učestalo vježbamo na treninzima, a to smo i pokazali tijekom ove utakmice i samo moramo tako nastaviti.

Osijek ima isti broj bodova kao i vodeći Dinamo, uz napomenu da prvak mora odigrati i jednu zaostalu utakmicu. No, sada imamo dvojac na čelu ljestvice..

Možda nekoga iznenađuje, no mene ni u kojem slučaju. Mi smo tu zasluženo, sada „gazimo“ dalje, utakmicu po utakmicu i vidjet ćemo gdje će nas to na kraju dovesti.